Ana Sayfa Arama Galeri
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Tavuk Haşlama

Tavuk Haşlama Malzemeleri 6

Tavuk Haşlama
Malzemeleri
6 adet tavuk baget
2 adet havuç
2 adet patates
4 dis sarımsak
1 kuru soğan
1 yemek kaşığı depolama
1 yemek kaşığı un
1 litre soğuk su
Tane karabiber
4 defne yaprağı
Zeytin yağı
Yarım limon
kırmızı Tuz, toz biber, zerdeçal, pul biber
Son olarak üzerine
Pul biber, kekik, ince kıyılmış maydanoz
Yapılışı
Tencereye zeytinyagı alıp tavukları mühürliyoruz sogan, sarımsak ve rendelediğimiz yarım havucu ekleme sotelediğimiz bir yemek miktarını bir da ekleme kavurma işleminden sonra dilimlediğimiz havuçlar (1.5 havuç) soğuk suyunu ekleyip defne yaprağı ve birkaç tane karabiber eklendikten sonra zaman aralığı pişmeye tane bırakıyoruz, patatesleri dilimleyip en son yemeğimize ekliyoruz ve hemen ardından yarım limon sıkıyoruz patateslerimiz yemeğin içinde dağılmamış oluyor ve yemeğimiz çok güzel lezzet alıyor, en son baharatları da ekleyerek pişirme işlemi tamamlanıyor.
Mutlaka kaydedip denemelisiniz asırı lezzetli oluyor