Ana Sayfa Arama Galeri
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

ÇITIR RULO

ÇITIR RULO Malzemeler Baklava

ÇITIR RULO
Malzemeler
Baklava yufkası
50 gr tereyağı
Şerbeti için
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı su
1 adet ince dilim limon
12 adet baklava yufkasını rulo haline getirip 1 parmak kalınlığında kesiyoruz. Eritmiş olduğumuz 50 gr tereyağını üzerine döküyoruz.180 derece fırında 30 -35 dk kızarana kadar pişiriyoruz.Fırından çıktıktan sonra 2 dk sonra soğuk şerbeti üzerine döküp fındık ceviz veya fıstık ile servis yapıyoruz. Tarif 22 adet içindir.Afiyet olsun