HİNDİSTAN CEVİZLİ KEK
200/ml gram bardak ölçüm
2 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 adet vanilin şekeri
1 su bardağı sıvıyağ
1 paket schmand
1 paket vanilin pudink tozu
1 tatlı kaşığı nişasta
Yarım su bardağı Hindistan cevizi
Yarım paket kabartma tozu
2 su bardağı un
Üzeri için pudra şeleri
yumurta şeker ve vanilya şekerini rengi açılıp beyazlaşana kadar çırpalım sırasıyla sıvı yağı schmand Hindistan cevizi kabartma tozu en son unu ilave ederek karıştıralım ısıtılmış fırında 180°’de 35 -40 dakika kontrollü bir şekilde pişirelim soğuyunca pudra şekeri serpelim çok lezzetli pratik pofuduk pofuduk bi kek mutlaka deneyin
Kek hamuru katı olursa süt ile inceltin kıvamı için .