İçli köfte……
Hamuru için….
Yarım kg İnce bulgur
2tane haşlanmış patates
Yarım sb irmik
1sb un
1yumurta
Tuz
1yk biber salçası
İçi için….
Yarım kg az yağlı kıyma
3 büyük kuru soğan
Yarım de demet maydanoz, tuz, karabiber
Yapılışı… Önce içini hazırlayın sogusun. Kıymayı az yagda kavurun sonra robottan gecirip suyunu sıtigimiz soganları tuzu karabiberi ekleyin soganlar iyi e öldukten sonra ince kıyılmıs maydanozu katın ve baska bir kaba alın sogusun..
hamuru yogurmak için once ince bulguru ve irmigi yogurma kabına alın ve hasladiginiz patatesi suyuyla beraber üzerine dokün ve birazda sıcak su ekleyin bulgurlar iyice sissin.daha sonra diger malzemeleri ekleyip 30 dk kadar iyice yogurun daha sonra şeklini verin ve bol kızgın yagda kızartın afiyet olsun