Ana Sayfa Arama Galeri
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

KETE

KETE MALZEMELER 1 su

KETE
MALZEMELER
1 su bardağı süt
1 cay bardağından iki parmak eksık sıvı yag
1 yumurta
1 tatli kaşığı seker
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım paket maya
3,3 buçuk Su bardağı un
Arasına sürmek için
125 gram.tereyeg
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Üzeri için 2 adet yumurta sarisi
İçi için ben peynır kullandim ne arzu ederseniz koyabılirsiniz
HAZIRLANIŞI
hamuru yogurup 30 dk mayalanmaya bırakalım yağı erıtip soğumaya bırakın mayalanan hamuru 4 parçaya bölup bezeleyin bezelerı az unlayarak acabildiginiz kadar açın ve actiginz hamurları yağlayın bolca 4 de us uste koyun ve katlayın 15 dk buz dolabında bekletın dinlenen hamuru bıcak la kesin arasına ic harcını koyup kapatın yumurta sarısı sürüp üzerine hafıf kesikler atın ve ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir