PORTAKAL SOSLU MAGNOLİA
mazemeler 2,5 yemek kaşığı nişasta 2,5 yemek kaşığı un bir yumurta sarısı 1litre süt 1subardagi toz şeker 1yemek kaşığı tereyağı 1paket kremsanti tozu yarimpaketten biraz fazla petibor bisküvi portakal sosu için malzemeler 1cay bardağı sıkılmış portakal suyu yarım çay bardağı toz şeker portakal kabuğu rendesi 1,5yemek kaşığı nişasta 1subardagi su yapılışı muhallebili için tereyağı ve kremsanti tozu hariç bütün malzemeler karıştırılır piştikten sonra tereyağı ve toz kremsanti katılarak migserle çırpılır robottan geçirdiğimiz bisküvi leri birer yemek kaşığı tabana yerleştirilir muhallebi döküldükten sonra birer kat daha bisküvi dökülür son olarak muhallebi döktükten sonra soğumaya bırakalım portakal sosunu yapalım bütün malzemeleri karıştırıp kaynatalım soğuyan magnoliya larin üzerine sos sicakken dökelim üzerini isteğe bağlı süsleyelim yapacak olanlara kolay gelsin afiyet olsun
PORTAKAL SOSLU MAGNOLİA

