ŞEKERPARE
MALZEMELER
250 grm margarin
1 su bardağı pudra şekeri
2 yumurta 1 sarısı üzerine
5 yemek kaşığı irmik
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
3,buçuk su bardağı un
Şerbet için
5 su bardagi şeker
5 su bardağı su
4 5 damla limon
Hazırlanışı
Öncelıkle serbetı yapın sadece 5 dk kaynatin ve sogumaya bırakın
Hamuru yogurun yumuşak bir hamur olmalı sert olursa şerbetini çekmez cevizden az büyük parçalar kopartıp şekil verin üzerine yumurta sarısı sürüp çatalla çizik atın ve çok güzel kızartın güzel pişirin pembeleşince çıkartmayın hemn güzel kizardiginda çok lezzetli olur tatlı sıcak şerbet soğuk olcak sıcak serbetibi dökün yarım saat dinlendirin ve servise hazır afiyet olsun