SIKMA KURABİYE
250 gr tereyağı
100 ml sıvıyağ
100 gr pudra şekeri
100 gr Hindistan cevizi
70 gr nişasta
1 paket vanilin
1 adet yumurta
Yarım paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Üzeri için
Ben mari usulü eritilmiş çikolata Hindistan cevizi tozu Tereyağı ve pudra şekerini birkaç dakika mikserle çırpalım yumurtasını ilave edelim sırasıyla sıvı yağnı vanilya kabartma tozu nişasta Hindistan cevizi tozu ve en son ununu azar azar ilave ederek yumuşak bir kıvamda elde edelim Hamurdan bir parça alıp sıkma torbasına koyalım küçük küçük form verip 160°’de yarım saat kızarana kadar soyununca erittiğimiz çikolataya batırıp üzerine Hindistan cevizine bulayıp afiyetle tüketelim