TART PASTA
Keki için
2 yumurta
1 Çay bardağı toz şeker
1 Çay bardağı sıvı yağ
1 Çay bardağı sıcak su
1 kabartma tozu
1 vanilya
1.5 su bardağı un
2 Yemek kaşığı kakao
Hazırladığımız kek harcını tereyağı ya da margarinle yağlanmış tart kalıbımıza döküp 175°’de pişene kadar bekletelim kalıptan çıkarıp soğumasını bekleyelim
Kreması için
2 su bardağı süt
2 yemek kaşığı tereyağı
yarım çay bardağı toz şeker
1 Çay bardağına yakın un
1 paket vanilya
Ocağa vanilya hariç tüm malzemeyi alıp göz göz olana kadar pişirelim pürüzsüz bir kıvam olmasını istiyorsanız mikserden geçirebilirsiniz muhllebiyi kekin ğzerine sıcak döküyorum ve soğumaya bırakıyorım
Ganaj için
80 gr sütlü çikolata
100 gr krema
kremayı kaynama noktasına getirdikten sonra sütlü çikolatamızı içine koyup eritelim pişen kekimizin üzerine muhallebimizi döküp soğuttuktan sonra ganajımızı da dökelim dilediğinizce süsleyebilirsiniz
Süslemek için
pirinç antepfıstığı
beyaz çikolata
Tart Pasta

