Ana Sayfa Arama Galeri
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Yağlı Turşu Tarifi

Yağlı Turşu 1 büyük

Yağlı Turşu
1 büyük baş karnabahar
1 büyük baş brokoli
2 baş Sarımsak
3 adet kapya büyük
3 adat carliston
1 adet limon
1 tutam maydanoz
Zeytinyağı
Elma yada üzüm sirkesi
Tuz
1 tatlı kaşığı Acı pulbiber
Öncelikle karnabahar ve brokoli yi küçük parçalara bölüp kaynamış tuzlu suyun içinde 30 saniye bekletip çıkartalım soğuk suyun içinde şoklatıp süzelim kapya biber çarliston ve sarımsağı maydanozu ve limonu ufak ufak doğrayalım bütün malzemeler dogradıktan sonra zeytinyağını sirkesini tuzunu acı pulbiberi hepsini ekleyip harmanlayalım güzelce karıştırdıktan sonra kavanozlara doldurup ağız kısmını maydanozla kapatıp buzdolabında bekletelim dışarda kalınca ekşir
bozulur 3-4 içinde turşumuz yemeye hazır